Åben for nye projekter og samarbejder

Habitats

Digitalt ansigtsløft med fokus på brugervenlighed og biodiversitet

Habitats – Ny hjemmeside

Digitalt ansigtsløft – konsistent visuel identitet

Nyt website, der afspejler virksomhedens udvikling
Feltet for biodiversitet er under konstant udvikling, og derfor havde konsulentvirksomheden Habitats brug for et digitalt ansigtsløft til deres hjemmeside. Med et nyt, moderne og mere stringent design afspejler deres nye hjemmeside, hvordan Habitats’ arbejde med biodiversitet har ændret sig i over de seneste år, og understøtter deres primære arbejdsopgaver.

Kreative Overvejelser

Biodiversitet som breaking news

Habitats

Biodiversitet er breaking news. Det burde det hvert fald være, og det er udgangspunktet for designfilosofien for deres splinternye hjemmeside. Med inspiration fra traditionelle avisers layout, har habitats.dk fået et nyt look and feel, der passer bedre til virksomhedens arbejdsopgaverne og målgrupper.

Dette design har fokus på at gøre det nemt at danne sig et overblik over, hvad der rør sig i Habitats. Det er blevet simplere at finde rundt mellem den nye hjemmesides tre primære søjler – nyheder, cases og podcasts – og gjort det endnu nemmere at skrive sig op til deres nyhedsbrev.

For at gøre udgivelse af nyt content så simpelt, som muligt, faldt valget på en gennemgående og stringent template struktur til hhv. artikler, cases og podcasts. Dette er med til at sikre en konsistent visuel profil, og garantere, at ligegyldigt om det er en leder eller en nyansat, der laver content, så er der et ensartet og genkendeligt look & feel.

Værktøjer og Platform

Divi

Wordpress